perjantai 30. tammikuuta 2015

Rosenbal 2015

Nonniin, nyt sain ladattua nämä kuvat viime viikonlopulta. Toisin laatu ei mikään kehuttava ole:D Meillä oli siis viime viikonloppuna se kauan odotettu Rosenbal (suomeksi ''abigaala''). Juhla järjestettiin Rosendahlin Scandicissa, kyseinen juhla on perinne gaala, joka järjestettän joka vuosi tammikuun viimeisenä viikonloppuna tuleville ylioppilaille. Vieraita oli noin 280, ja vastaanotossa käteltiin ja toivotettiin tervetuloa joka ikiselle vieraalle. Jestas sana välkommen kuulosti typerältä sen jälkeen, hahah! Sen jälkeen siirryttiin isoon juhlasaliin jossa meillä oli kolmen ruokalajin illallinen. Ohjelma alkoi meidän abien esittelyllä omien luokkalaisten sanoin, oli ihan kuulla mitä positiivista omilla kavereilla oli sanottavaa:) Sitten laulettiin snapsilauluja! Hahah!
Joka vuosi abit järjestää jonkun ohjelman ja tänä vuonna meillä oli Oscar-gaala, oltiin kuvattu videopätkiä ja esiteltiin ne sitten sielä. Paikalla oli monia opettajia ja oppilaitten perheet ja sukulaisia, sekä vanhoja oppilaita. Ilta jatkui Rosendahlin yökerhoon. En voi sanoin kuvaila miten onnellinen oli sinä iltana, kaverit jotka puoli neljän aikaan minut sitten haki saivat sen kyllä kuulla, kun minuutin välein hoin ää oon niin onnellinen. Oli niillä kyllä kestämistä:D 
Hauskaa oli, muisto jonka muistan ikuisesti:) Kiitos kaikille jotka olivat paikalla<3

 Tyylikkäästi myöhässä! Paikalla piti olla 15.30, luulin että paikalla pitää olla 16.00 ja olin paikalla 16.30.  Putkeen!
 Best girls<3
 Tinttu<3
 Otto<3
 Ruoka oli niin hyvää!
 Pappa:D
 Perhe<3
 Täti:D<3
 Täti, mamma ja minä, meillä oli hauskaa!
 Mitään edustavia kuvia en yksin saanut kun sitä viiniä tuli lipiteltyä mukavasti ennen kuvien ottamista:D
 Kaunis Juttis<3
Laura<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti