torstai 3. lokakuuta 2013

Random pics from last weekend

Tässä on kasa kuvia viime viikonlopulta kun juhlittiin Iidan synttäreitä ja kun olin Helsingissä Fannyn luona:) Huippu haskaa oli molempina päivinä! Tää bloggailu on ollu toisi vähästä lähiaikoina johtuen että mulla on ollu niin hirveesti koulujuttuja ja oon vaan ollu niin väsyny, plus oon ollu 6 viikkoo kipee. Tulin kipeeks sillon Weekend festreitten jälkeen ja siittä saakka oon ollu vähän kipee koko ajan. Tänään kävin lääkärissä ja mulla oli korvatulehdus:( Toivottavasti ehtii paraneen ennen ens viikon perjantain kun sillon lennetään. Nyt on taas koulujutut vähentyny hetkeks joten voin taas bloggailla vanhaan malliin:) 

 Sunnuntaina käytiin Stocklla syömässä, mun salaatti näyttää kauheen aneemiselta Fannyn verrattuna:D
 Fanny oli sisustanu asuntonsa niiiiin kauniiks. Illalla nauroin kun Fanny kasas tyynyt sängyltä sohvalle, niitä oli ihan muutama:D
 Armeija porukallä käytiin Iguanassa drinksuilla
 Shoppailua shoppailua, parhaat kengät siihen kun kävelee paljon ympäriinsä!
 Aamulla kun lähin junalla stadiin niin hain Waynessilta aamupalaa. Ja oon ihan unohtanu näyttää mun lompakon jonka ostin kesällä Cottonilta:)
 Matka-asu
 Iida puhalsi kynttilät
 Perjantain bilemekko ekaa kertaa käytössä
 Jellyshots
Kauheen pitkään oon manannu tota mun typerää hammasta, mutta tänään marssin siään hammaslääkäriin ja sanoin ''haluavani'' raudat, joten tää tyttö saa marraskuussa raudat ja tavottelee suoraa hammasrivistöä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti