tiistai 10. syyskuuta 2013

IN THE ARMY

Hei vaan!:) Vähän oli eilen sekava päivä! Pääsin koulusa neljältä josta menin suoraan töihin ja siellä sitten hetken päästä mulla alko jalka turpoon ja särkeen kamalasti. Sain viimeselle tunnille tuuraajan ja pääsin sitten kotio. Kotona mitattiin kuume joka oli noussu 38 asteeseen. Aamulla jalka oli tosi pahassa kunnossaa mutta menin silti kouluun, no 2 h päästä siittä jouduin lähteen terkarilla käymään josta menin sitten Koskiklinikkaan lääkäriin. Siinä vaiheessä en pystyny enään astumaan jalalle vaan pitä konkata toisella. Lääkäri ei osannut sanoa mikä jalassa on mutta määräsi antibiottikuurin. Vähän oli tulehdusarvotkin nousussa mutta eiköhän nekin kohta ala laskemaan:) No mutta asiasta kukkaruukkuun. Viikonloppuna olin tosiaan turvallisuus kursilla, oltiin perjaatteessa intissä. Oli ihan superkivaa!!! Olin tänä vuonna apuohjaajana mukana:)

 Ohjaajina me satiin vaatetuksen lisäksi maiharit, jee!
Yksi ihanista ohjaajista Erik:)
 Ghita<3

 Mahtava näky kun noin 100 ihmistä marssii auringonlaskua kohti!
 Ruoka oli hyvää ja täyttävää
 Pe iltana meillä oli nuotio jossa ihmiset grillaili makkaraa
 Jumppasessio
 La iltana meillä oli sauna vuorot, ohjaajina oltiin viimesimpiä ja meille oli oma vähän pienempi sauna. Auringonlasku oli ihan mahtava ja ilma muutenkin niin kaunis. Käytiin myös uimassa ja tuolla oli niin matalaa että piti kävellä 50 m eteenpäin että tuli syvää.
 Oppilaat aamulenkki/marssilla
Pluton 3, meidän joukkue, (kuvasta puuttuu  ryhmän johtaja). Oli kiva päästä taas vähän fiilikseen intistä, saatiin nukkua teltassa, marssia, punnertaa:D sunmuuta. Odotan niin innolla jo omaa intti aikaa:)

2 kommenttia:

  1. Haetko siis ihan oikeesti? :) ootko mihinpäin ajatellu ja mihinkä saapumiserään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo haen:) Ruotsinkieliseen Dragsviikkiin:) 2015 heinäkuussa sisään:) ootko säkin ajatellu mennä?

      Poista